Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik, der kan være med til at forbedre hjemmesiden. Læs mere om cookies på fsb.dk

Nyheder fra You See

Nyheder fra You See

10. december 2017

Mere Fjernsyn

 

Grundpakken får mere underholdning

Alle beboere med kun en Grundpakke har nu mere underholdning i deres tv-pakke. De har nemlig fri adgang til YouSee Film og Serier med alt fra store blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere. De har adgang til udvalgte film i de mest populære genrer, velkendte titler og mere kunstneriske, prisbelønnede mesterværker.

Alle med Fuldpakken eller tv-boks får Paramount+

Flere stærke serier fra Comedy Central og MTV

672.000 danskere kan nu se Paramount+ med masser af klassikere og favoritter fra det amerikanske filmselskab Paramount Pictures inkluderet som en del af deres tv-pakke. De står bag nogle af de allerstørste biograffilm – og vi har sørget for, at alle med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks kan se mange af deres film inden et år efter biografpremieren. De er fx nye film som Jack Reacher: Never go back, Monster Trucks og xXx The Return of Xander Cage eller klassikere som An Officer and a Gentleman, Godfather og Star Trek. Filmene findes i YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk eller på YouSee Tv-boksen. Kun foreninger med vores regionsudbud eller kanalerne: VH1, Nickelodeon, Comedy Central og MTV i deres tv-udbud, får Paramount+ i Fuldpakken. Der følger dog altid Paramount+ med en tv-boks fra YouSee. Læs mere om alt det nye indhold, som jeres medlemmer/beboere har adgang til gennem tv-pakken på yousee.dk/fremtidenstv.Ny titel:


For info klik her